Schilderij 760 – Afterparty

Schilderij 760 – Afterparty

855,00

Origineel schilderij met echtheidscertificaat
Acryl op doek
Formaat: 50 W x 40 H cm

Standaard verzending.

1 op voorraad

000

Origineel schilderij met echtheidscertificaat
Acryl op doek
Formaat: 50 W x 40 H cm

Standaard verzending.


 

Originele kunst online kopen – Schilderij Afterparty

De schilderijen van Carolien de Brouwer zijn nu ook online te koop, rechtstreeks bij de kunstenaar. Dit schilderij ‘Afterparty’ is een origineel en uniek schilderij. Het schilderij is gemaakt van acryl op doek. Wilt u het kunstwerk liever eerst bekijken in plaats van direct online te kopen, dan bent u na afspraak altijd welkom in het atelier in Eindhoven. Neem vooral contact met ons op.

Huurkoop een schilderij

In plaats van direct het schilderij in een keer te kopen, bieden we ook de mogelijkheid om het schilderij via huurkoop te nemen. Hierbij betaal je een aanbetaling van 15% met daarna zes termijnen/maanden van 15%. Je krijgt het schilderij direct na de aanbetaling al in huis. Neem hiervoor contact met ons op.

Carolien de Brouwer, gerenommeerde Nederlandse kunstenaar

Carolien de Brouwer is een Nederlandse kunstenares, werkend vanuit de Design hoofdstad Eindhoven. Haar schilderijen zijn sterk autobiografisch. De vrouwfiguren vertellen haar verhaal en verbeelden elke stap uit van haar hoogte en diepte punten. Soms als een spiegel en soms juist contrasterend. Ze laten op een subtiele manier ervaringen van ‘nu’ momenten zien.

Carolien is vooral bekend door het schilderen van vrouwfiguren. Haar vrouwen hebben in de loop der tijd een heel ‘eigen’ portret gekregen. Haar eigen stijl is beïnvloed door de combinatie van de stijl van Klimt, Modigliani en Pablo Picasso. De vrouwen hebben daarbij een kleine gelijkenis van haarzelf.

Of ze nu schildert door middel van acryl op doek, schildert op panelen, pentekeningen maakt of beelden, je kunt altijd de eigen stijl van Carolien herkennen. Soms wat melancholisch, altijd recht vanuit het hart.

Webshop schilderij kopen

In de webwinkel van Atelier Carolien de Brouwer kun je online originele schilderijen kopen. Wanneer je een schilderij besteld kun je aangeven of je het schilderij komt ophalen in ons Atelier in Eindhoven of dat we deze moeten versturen via PostNL of DPD. Dit doen we in een stevige verpakking. We zorgen in het laatste geval dat het schilderij binnen drie werkdagen afgeleverd wordt bij PostNL of DPD. Wil je liever het schilderij eerst zien, dan ben je na afspraak welkom in het atelier.