Schilderij 784 – Remembering Picasso

Schilderij 784 – Remembering Picasso

1.140,00

Origineel schilderij met echtheidscertificaat
Acryl op doek
Formaat: 40 W x 80 H cm

Standaard verzending.

1 op voorraad

000

Schilderij Remembering Picasso

Bij het maken van een schilderij ben ik vaak ten eerste geïnspireerd door een bepaalde houding. Bij dit schilderij was dat een houding van een schilderij van Picasso. Ik wilde er graag mijn eigen versie van maken. Ik wilde de warme aardetinten gebruiken uit de kubistische tijd van Picasso.

Schets van Carolien voor het schilderij

Schilderij van Picasso ‘Woman in Blue’


Origineel schilderij met echtheidscertificaat
Acryl op doek
Formaat: 40 W x 80 H cm

Standaard verzending.

Originele kunst online kopen – Schilderij Remembering Picasso

De schilderijen van Carolien de Brouwer zijn online te koop, rechtstreeks bij de kunstenaar. Dit schilderij ‘Remembering Picasso’ is een origineel en uniek schilderij. Het schilderij is gemaakt van acryl op doek.

Wil je het kunstwerk liever eerst bekijken in plaats van direct online te kopen, dan ben je na afspraak altijd welkom in ons atelier in Eindhoven. Carolien en Anneke nemen graag de tijd voor je. Neem vooral contact met ons op.

Kunst voor een klein budget?

Ben je geraakt door dit schilderij, maar is het origineel buiten bereik voor je? Dan zou een reproductie een uitkomst zijn. Wij kunnen van dit schilderij een hoogwaardige reproductie maken die perfect bij je zou passen. Neem hiervoor contact met ons op. We kijken samen naar de mogelijkheden, zoals het formaat en de lijst.

Huurkoop een schilderij

In plaats van direct het schilderij in een keer te kopen, bieden we ook de mogelijkheid om het schilderij via huurkoop te nemen. Hierbij betaal je een aanbetaling van 15% met daarna zes termijnen/maanden van 15%. Je krijgt het schilderij direct na de aanbetaling al in huis. Neem hiervoor contact met ons op.

Voordelen online kunst kopen

  • Persoonlijk contact met de kunstenaar.
  • Je hoeft je huis er niet voor uit.
  • Altijd inclusief echtheidscertificaat.
  • 14 dagen bedenktijd. Staat het niet of valt het werk tegen? Gewoon terug sturen!
  • Zonder dure marges, dus goedkoper dan in een galerie.
  • Huurkoop mogelijkheid waardoor je in zes of twaalf maanden kunt betalen.

Carolien de Brouwer, gerenommeerde Nederlandse kunstenaar

Carolien de Brouwer is een Nederlandse kunstenares, werkend vanuit de Design hoofdstad Eindhoven. Haar schilderijen zijn sterk autobiografisch. De vrouwfiguren vertellen haar verhaal en verbeelden elke stap uit van haar hoogte en diepte punten. Soms als een spiegel en soms juist contrasterend. Ze laten op een subtiele manier ervaringen van ‘nu’ momenten zien.

Carolien is vooral bekend door het schilderen van vrouwfiguren. Haar vrouwen hebben in de loop der tijd een heel ‘eigen’ portret gekregen. Haar eigen stijl is beïnvloed door de combinatie van de stijl van Klimt, Modigliani en Pablo Picasso. De vrouwen hebben daarbij een kleine gelijkenis van haarzelf.

Of ze nu schildert door middel van acryl op doek, schildert op panelen, pentekeningen maakt of beelden, je kunt altijd de eigen stijl van Carolien herkennen. Soms wat melancholisch, altijd recht vanuit het hart.

Webshop schilderij kopen

In de webwinkel van Atelier Carolien de Brouwer kun je online originele schilderijen kopen. Wanneer je een schilderij besteld kun je aangeven of je het schilderij komt ophalen in ons Atelier in Eindhoven of dat we deze moeten versturen via PostNL of DPD. Dit doen we in een stevige verpakking. We zorgen in het laatste geval dat het schilderij binnen drie werkdagen afgeleverd wordt bij PostNL of DPD.