Workshops voor bedrijven

Workshops voor bedrijven
1 april 2015 Carolien

Wilt u een fantastische en inspirerende dag met uw medewerkers beleven? Een dag waarin creativiteit centraal staat? Op een andere manier kijken, elkaar verrassen, uitdagen en inspireren?

Ontdek de kracht van creativiteit!

Creativiteit is niet op zichzelf staand. Het is een manier om een omgeving te creëren waarin teambuilding kan ontstaan. Het is een bron van sociaal contact, en leidt tot wederzijds begrip. Bij creativiteit gebruik je andere gedeeltes van je hersenen waardoor je vrijer kunt denken en je meer open staat voor nieuwe ideeën. Dit leidt tot een positieve instelling en kan helpen om een groep te motiveren om samen te werken. Deze methode van werken geeft verrassend veel informatie! Door de visionaire verbeelding heeft het resultaat een langdurig effect. Zeker als het resultaat bij u in uw bedrijf aan de muur hangt!

De workshop tekenen en schilderen kan gebruikt worden voor teambuilding, trainingstrajecten of bedrijfsuitjes.

Op een andere manier kijken, nieuwe dingen zien.

Carolien motiveert mensen, maakt ze enthousiast om creatief te zijn en stimuleert een mooi evenwicht te vinden tussen samenwerking en creativiteit dat vooral gepaard gaat met veel plezier!

Thema’s:

  • Communicatie. Via schildertechnieken voegen we iets toe bij wat er al staat, we confronteren de ander.
  • Contrast. We bekijken samen de verschillende contrasten binnen uw organisatie door het gebruik van schilderstechnieken.
  • Brainstormen van actuele thema’s binnen uw organisatie. Deze uitdrukken in woord en beeld. Hiervan wordt een inspirerend geheel gemaakt.
  • Het gebruik van energetische technieken waarbij ieders passie en drijfveer tot uitdrukking komt.
  • Fusie/samenwerking van verschillende organisaties. Het samensmelten van verschillende activiteiten tot een groot geheel wordt door een schilderstechniek tot uitdrukking gebracht.
  • Een nieuw begin.
  • Jezelf als uitgangspunt
  • Kunstwerk. Gewoon gezellig plezier beleven met elkaar. We laten onszelf inspireren door beroemde kunstenaars en maken uiteindelijk één groot kunstwerk.

De workshops worden verzorgd door Carolien de Brouwer.

Ze beschikt over theoretische en specialistische kennis van de praktijk. Door ervaringen vanuit onderwijs en bedrijfsleven en haar specialisatie als teken- en schildertherapeut is ze in staat om op een innovatieve wijze haarzelf te verbinden met hetgeen wat u als opdrachtgever wilt bereiken.

Ze is professioneel actief als beeldend kunstenaar/docent.

Neem rechtstreeks contact op met Carolien voor meer informatie via: 06 13 177 635

Bericht versturen

    [recaptcha]