Magic in a grid

Magic in a grid
4 november 2015 Carolien

Schilderij Magic in a grid

Magie is de vermeende kunst van het manipuleren van de werkelijkheid met behulp van speciale objecten, spreuken en rituelen op basis van verborgen krachten. Mensen die in magie geloven zijn ervan overtuigd dat het een oplossing biedt voor problemen.

Mijn persoonlijke magie in een grid:
Een grid kan gebruikt worden om elementen te organiseren. In relatie tot mijn gedachten en gevoelens en de visuele informatie en beelden die ik dagelijks toegediend krijg en tot mijn beschikking heb, gebruik ik mijn eigen magische grid.

Magic in a grid
Carolien

Schilderij Magic in a grid

Magie is de vermeende kunst van het manipuleren van de werkelijkheid met behulp van speciale objecten, spreuken en rituelen op basis van verborgen krachten. Mensen die in magie geloven zijn ervan overtuigd dat het een oplossing biedt voor problemen.

Mijn persoonlijke magie in een grid:
Een grid kan gebruikt worden om elementen te organiseren. In relatie tot mijn gedachten en gevoelens en de visuele informatie en beelden die ik dagelijks toegediend krijg en tot mijn beschikking heb, gebruik ik mijn eigen magische grid.